Dagens namn: Dagmar, Rigmor

Liverpool tog snabb revansch

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-19

Körde över Stoke på Anfield

En tung förlust i premiären. Det fick Stoke sota för i kväll: Liverpool trampade gasen i botten och vann enkelt med 4-0.

Under lördagen kan du se Fernando Torres mot sin gamla klubb Altético Madrid.

Det var egentligen aldrig något snack. Liverpool var numret för stort för bottentippade Stoke i kvällens Premier League-match på Anfield. Första målet kom redan efter fyra minuter när radarparet Gerrard-Torres stod för ett patenterat samarbete. Liverpoolkapten bröt igenom på högerkanten och slog en boll snett-inåt-bakåt till spanjoren – som högg till direkt. Bollen smet in längs marken bredvid den chanslöse Thomas Sörensen i Stokes mål.

2-0 var vackert. Gerrard slog en hörna som Dirk Kuyt nickade mot mål. En back stod i vägen på mållinjen, men rensningen blev inte bättre än att nyförvärvet Glen Johnson kunde skicka in returen med en akrobatiskt cykelspark från nära håll.

Andra halvlek blev en lång defilering från hemmalagets sida. Dirk Kuyt gjorde 3-0 efter utmärkt förarbete från Steven Gerrard. På övertid kunde sedan inhopparen David N'gog nicka in det sista målet i öppen bur sedan Thomas Sörensen schabblat på ett inlägg från Glen Johnson.