Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-02-10

Chelsea närmast segern i 0-0 mötet mot Liverpool

Chelsea fick chansen att knappa in på topplagen i Premier League men fick inte hål på Liverpool.

Tungviktsmötet slutade 0-0.

I och med Manchester Uniteds oväntade förlust mot City i derbyt hade både Chelsea och Liverpool chansen att knappa in några poäng på topplagen.

Men mötet på Stamford Bridge blev en tillknäppt historia och slutade än en gång mållöst, 0-0.

Michael Ballack fick matchens bästa möjlighet med tio minuter kvar men hans genombrott slutade med att bollen gick tätt utanför José Reinas vänstra stolpe.

Peter Crouch, som ersatte skadade Fernando Torres på topp, var bra matchen igenom och låg bakom det mesta i anfallsväg för Liverpool.

Chelsea skulle kanske haft en straff i första halvlek när Joe Cole sprang på Javier Mascherano. Reprisbilderna visade att en straff i det läget inte alls hade varit orättvist. Domaren valde dock att fria.

Chelsea har nu fem poäng upp till serieledande Arsenal som har chansen att rycka lite i ligan vid seger mot Blackburn i morgon. Manchester United har två poäng upp till Arsenal och Liverpool ligger hela 16 poäng bakom serieledarna från London.