Dagens namn: Bernhard, Bernt

Skrällagets saga fortsätter

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-23

Leeds fixade omspel mot Tottenham – i sjätte tilläggsminuten

Jermaine Beckford sänkte Manchester United i förra omgången – i dag gjorde han två mål mot Tottenham.

Leeds fortsätter att skrälla i FA-cupen.

I dag lyckades laget få 2–2 mot Tottenham på White Hart Lane – efter att ha kvitterat i sjätte tilläggsminuten.

Tvåmålsskytt: Jermaine Beckford – mannen som sänkte Manchester United.

Det forna storlaget Leeds, som ligger på andraplats i den engelska tredjedivisionen, slog som bekant överraskande ut Manchester United efter att Jermaine Beckford rullat in matchens enda mål.

I kväll fortsatte sagan.

Peter Crouch gav planenligt Tottenham ledningen tre minuter före paus då han petade in returen efter Niko Kranjcars skott.

Straff

Men sju minuter in på andra halvlek kvitterade Beckford på hörna.

Många trodde sedan att Roman Pavlutjenko avgjorde när han satte 2–1 i den 77:e minuten. Men Leeds vägrade ge upp.

I den sjätte tilläggsminuten fälldes Jermaine Beckford av Michael Dawson och Beckford placerade själv in den efterföljande straffen i mål.

Nu väntar returmöte på Leeds hemmaarena Elland Road.