Efter en ny vinst är laget med i serietoppen.

Matchhjälte, och kanske gladast av alla, Daryl Smylie.

– Vi får njuta av det här, säger Daryl Smylie.

Nykomlingen Jönköpings Södra fortsätter att vinna matcher i fotbollsallsvenskan.

Efter fina skalper mot Kalmar och Malmö vann man i dag med 1-0 mot Gefle – men det satt långt inne.

Daryl Smylies mål i den 83:e minuten innebär att J-Södra hänger med i den allsvenska toppen.

– Det känns skönt, Gefle är ett bra lag, svåra att möta. En bra match av oss, säger matchhjälten.

Det var också Jönköpings Södra som inledde matchen bäst. Pawel Cibicki, tre mål på tre matcher, visade fortsatt god form och kom till flertalet kvalificerade lägen.

Andreas Andersson har tagit över förstaplatsen från Emil Hedvall i Gefles mål, och räddade Gefle i den första halvleken, som slutade 0-0.

Flera ramträffar

I den andra öppnade matchen upp sig ordentligt och målchanserna avlöste varandra, för båda lagen. Simon Skrabb klackade i stolpen, Pawel Cibicki hade öppet mål, men träffade även han stolpen.

Det såg ut att bli allsvenskans första mållösa match, men då höll sig Daryl Smylie framme på en hörna och rakade in 1-0.

– Jag är helt fri i boxen, det är bara att slå in den. Jättekul att göra mål framför klacken, säger målskytten.

Smylie kunde även blivit tvåmålsskytt bara minuterna senare, men hans skott gick stolpe, stolpe, ut.

Gefles Simon Skrabb hade ett skott som räddades på mållinjen, och Jönköpings Södra kunde hålla undan.