Ingen vändning som uppskattades hos Arsenal

Först Yaya Touré - sedan Sergio Agüero.

Duon räddade Manchester City på tre minuter.

– Vi gav aldrig upp, säger managern Manuel Pellegrini enligt The Guardian.

Arsenal vann - utan att imponera - mot Newcastle. I andra halvlek avgjorde Laurent Koscielny med matchens enda mål.

Med den segern satte Arsenal press på Manchester City. Och till ”Gunners” glädje var Manuel Pellegrinis mannar länge på väg mot ett tungt nederlag på Vicarage Road mot Watford.

Nykomlingen, som har imponerat stort den här säsongen, tog ledningen med 1-0.

Nicken lurade Hart

Ben Watson skickade in en hörna mot mål och Aleksandar Kolarov försökte nicka bort den. Men i stället styrde serben in bollen i mål. Målvakten Joe Hart hade ingen chans att ta bollen.

City jagade sedan en kvittering och Pellegrini tog ut Eliaquim Mangala och satte in Wilfried Bony för att få mer tryck i offensiven.

I den 82:e minuten fick Kolarov en minirevansch.

Han drog in en hörna där Yaya Touré mötte upp och drog till direkt på volley med vänsterfoten. Bollen satt högt och otagbart. Och bara tre minuter senare var det dags igen.

Agüero blev hjälte

Bacary Sagna skickade in ett inlägg från höger och Sergio Agüero nickade in 2-1 till bortalaget.

Watford jagade sedan en kvittering och skyttekungen Odion Ighalo fick en chans framför mål. Men han fick inte avslutat dit han ville, så målvakten Joe Hart kunde rädda.

– Det var viktigt att våga ta risker i dag. Vi gjorde byten, det var riskfyllt. Vi tog en risk när vi tog ut Mangala, men våra bästa spelare gjorde två mål åt oss då, säger Manuel Pellegrini.

Arsenal leder ligan på 42 poäng, två före Leicester. Manchester City är på tredje plats med 39 pinnar.

Ett tungt poängtapp för Watford som är på nionde plats i Premier League.