Över en vecka har gått sedan Man Uniteds Marouane Fellaini satte upp en armbåge i ansiktet på Zabaleta.

En olyckshändelse, enligt Fellaini.

Du måste skämta?, tycker City-försvararen.

– Det är det roligaste jag hört i hela mitt liv, säger han till Daily Mail.

Manchester City körde över sin lokalrival på bortaplan för en dryg vecka sedan. Det dröjde mindre än en minut innan bortalaget tog ledningen och i andra halvlek fyllde man på med ytterligare två mål, vann med 3–0 och bevisade att man just nu är bäst i stan.

I den första halvleken satte Manchester Uniteds Marouane Fellaini en armbåge i ansiktet på Pablo Zabaleta och Citys argentinare föll till marken.

”Sa att jag sprang in i den...”

Ett solklar utvisning menade många men belgaren klarade sig undan med en varning.

– Han hade otur som träffade armbågen. Min rörelse var inte aggressiv, försvarade sig Fellaini efter matchen.

En förklaring som Zabaleta inte ger mycket för.

– Han sa att jag sprang in i hans armbåge men det är det roligaste jag hört i hela mitt liv, säger han i en intervju med Daily Mail.

– Jag vet att jag inte är den längsta spelaren i ligan men han övergav bollen och försökte armbåga mig. Han borde ha blivit utvisad för det.