Lillebror Ferdinand sänkte storebror

Ledning för United efter mål av Ronaldo.

Allt var som vanligt med andra ord.

Då missade Ronaldo straff och West Ham vände och vann med 2-1.

Ytterligare en seger i jakten på Premier League-titeln. West Ham skulle inte vara något större hinder för Manchester United - trodde alla.

Det började som så många gånger förr den här säsongen. Louis Saha skarvade ut bollen till Ryan Giggs på vänsterkanten som i sin tur slog ett perfekt inlägg in i straffområdet. Cristiano Ronaldo hade sprungit ifrån sin bevakare och nickade snyggt in 1-0 till United.

Från målskytt till syndabock

I 68:e minuten fick United straff efter att West Ham-backen Spector (med ett förflutet i United) spelat handboll i eget straffområde. Ronaldo stegade fram för att avgöra matchen med slog en usel straff en meter utanför Robert Greens högre stolpe.

En miss som skulle visa sig bli ödesdiger.

Lillebror Ferdinand kvitterade - Upson avgjorde

I den 70:e minuten byttes Fredrik Ljungberg ut efter en godkänd insats. Då började vändningen.

En kvart från slutet nådde Anton Ferdinand högst på en hörna och gjorde sitt första mål på knappt två år. Innan United-fansen hann hämta sig kom nästa kalldusch.

I den 81:a minuten fick West Ham en frispark till höger om straffområdet som Matthew Upson med en stenhård nick satte i Thomasz Kuszczaks vänstra kryss.

Chelsea däremot pallade för trycket och slog tillbaka Newcastle med 2-1 på Stamford Bridge. Michael Essien gjorde 1-0 efter en turlig studs där ghananen fick öppet mål.

I andra halvleken kvitterade Nicky Butt men bara fem minuter från slutet avgjorde Samuel Kalou, med god hjälp av domaren. Kalou var solklart offside när han fick bollen i straffområdet och kunde enkelt sätta bollen i nät.