Här är de engelska storlagens mardröm: Jonas Olssons West Bromwich.

– Mina största segrar någonsin, säger den svenske mittbacken.

Jonas Olsson, West Bromwich.

Manchester City för en vecka sedan. Tottenham i?går. West Bromwich forsätter att skörda offer i jakten på nytt kontrakt i Premier League.

Efter en tung höst har nykomlingarna fått upp farten under julhelgen.

– Skönt, mycket skönt. I?dag fick vi hjälp av en utvisning men jag tycker vi vinner välförtjänt. Vi släpper knappt till någonting, säger Jonas Olsson som i vanlig ordning spelade 90 minuter i mittförsvaret.

Utvisningen kom efter 35 minuter när Tottenhamförsvararen Benoit Assou-Ekotto brutalt stämplade hemmalagets holländare Gianni Zuiverloon.

”Starkaste laget”

– Vi började bra, men tappade konstigt nog lite

efter det röda kortet. Fast på slutet kändes det som om vi var det starkare laget.

I den 83:e minuten nickade tjecken Roman Bednar in matchens första mål och på övertid fastställde skotten Craig Beattie slutresultatet till 2–0.

Vinsten betyder att West Bromwich nu bara är två poäng från säker mark i tabellen.