Dagens namn: Lennart, Leonard

Barcelona vann enkelt i cupen

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-26

Maxwell och Pedro målskyttar i Copa del Rey

Barcelona behövde inte förta sig för att vinna den första matchen av två i Copa Del Reys fjärde omgång. Efter mål av Maxwell och Pedro vann katalanerna med 2-0 mot tredjeligalaget AD Cueta.

Det första målet kom efter 16 minuter. Barcelona rullade snyggt upp motståndarnas försvar och brassebacken Maxwells vänsterskott gick in trots att avslutet kom från en dålig vinkel.

Knappt tio minuter senare var det dags igen. Den här gången höll Pedro sig framme på ett inlägg från vänster och kunde peta in det andra målet från nära håll.

Bojan prickade ribban

Efter målen behövde slog Barcelona av på takten, och kontrollerade mest matchen. Ett bra läge hade man dock när Bojan störtade på ett inspel, men avslutet tog i ribban.

Barca har i och med segern skaffat sig ett utmärkt läge att ta sig vidare till åttondelsfinal. Returmötet spelas på Camp Nou den 10 november.