Man brukar säga att släkten är värst.

Regerande mästaren Liverpool är utslaget ur ligacupen.

Brendan Rodgers fick ge sig mot sin gamla klubb Swansea.

– Swansea var smartare än oss, säger Rodgers till BBC.

I fjol lyckades Liverpool, trots en tung säsong i Premier League, säkra en titel. Kenny Dalglish och hans mannar vann ligacupen efter att ha besegrat Cardiff på straffar.

Den titeln kommer inte Liverpool att försvara.

På onsdagskvällen försvann Liverpool från ligacupen efter att laget förlorat med 1–3 mot Swansea hemma på Anfield.

Suarez nätade

Chico gav Swansea ledningen i första halvlek. För att få fart på Liverpool till andra halvlek valde managern Brendan Rodgers att sätta in Steven Gerrard och Luis Suarez.

Duon lyckades även producera mål, men det kom för sent.

Nathan Dyer hann ge Swansea ledningen med 2–0 innan Suarez reducerade till 2–1 med kvarten kvar. I slutminuterna ordnade Jonathan de Guzman slutresultatet 3–1 till Swansea.

– Jag tycker att det bästa laget vann. Vi skapade chanser, men vi kunde inte sätta dit den. Det finns inga klagomål från oss, säger Rodgers.

”Spurs” utslaget

Liverpool var dock inte det enda storlaget som föll tungt i kväll. Tottenham är utslaget ur ligacupen efter att ha förlorat borta mot Norwich.

Efter en dryg timme gav Gareth Bale ”Spurs” ledningen. Men efter ett självmål från Jan Vertonghen i 84:e minuten och mål av Simeon Jackson i 87:e kunde Norwich vända.

Tottenham fick chansen att kvittera från straffpunkten, men Clint Dempsey missade.