Dagens namn: Ellen, Lena

Carlséns drömdebut – slog till med pangträff

Publicerad 2012-03-07

Förre Inter-proffset målskytt direkt när Hammarby körde över Degerfors

Sebastian Carlsén fick en drömdebut i Hammarby där han blev målsskytt redan efter två minuter.

Det dröjde två minuter.

Sedan hade Sebastian Carlsén brutit Hammarbys måltorka, presenterat sig för fansen med ett drömmål - och kanske spelat till sig ett kontrakt med klubben.

Snacka om drömstart. Efter bara något enstaka träningspass med Bajen fick provspelaren och förre Inter-proffset chansen från start på mittfältet i träningsmatchen borta mot Degerfors.

Och han kunde inte ha presenterat sig på ett bättre sätt.

Med en praktträff strax utanför straffområdet gav han Hammarby ledningen redan efter drygt två minuter.

Vann med 5-2

Ett efterlängtat mål för Stockholmsklubben som gått mållöst från tre raka träningsmatcher.

21-åringen var under hösten utlånad till svenska mästarna Helsingborg från Serie A-klubben Inter - där hans kontrakt nu gått ut.

Han kommer fortsätta att provspela med Bajen och lär efter dagens insats ha stärkt sina aktier rejält i jakten på ett kontrakt.

Hammarby vann träningsmatchen med 5-2 efter en riktig urladdning i andra halvlek där inhopparen Billy Schuler, nyförvärv inför den här säsongen, blev tvåmålsskytt.