JUST NU: Lagerbäcks Island chockar Frankrike

Island leder med 2-0 mot ett stjärnspäckat Les Bleus.

Frankrike ställer upp med stjärnor som Ben Arfa, Karim Benzema, Samir Nasri i sin första av tre vänskapsmatcher inför EM.

Laget är offensivt, tekniskt balanserat.

Men det har inte hjälpt mot Lars Lagerbäcks Island som spelar fysiskt, hårt och uppoffrande.

Frankrike har haft spelövertaget i den första halvleken men det är Island som gjort mål.

Det första efter slarv i Frankrikes försvarsspel nådde bollen fram Birkir Bjarnason som kunde sätta 0-1.

Fick mål bortdömt

Andra målet kom efter en fin omställning av Island. Frankrikes vänsterback Patrice Evra var helt fel ute. Först i sin position början av omställningen, sen hängde han inte med när Rurik Gislajson drog loss på kanten. Islänningen slog sedan ett hårt inlägg centralt och där var Kolbeinn Sigthórsson och satte 2-0.

Efter målen har Frankrikes anfallsspel lossnat en del, Karim Benzema har haft ett par chanser dock utan resultat.

Benzema hade också ett mål inne tidigt i första halvlek, men det blev bortdömt för offside.

Mathieu Debuchy reducerade dock till 2-1 tidigt i den andra halvleken.