Här är överfallet på Liverpools stjärna

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-04-25

Hulls Caleb Folan fick frispel och sparkade ner Martin Skrtel

Efter 59 minuter får Hulls Caleb Folan frispel: först springer han över Pools försvarare Martin Skrtel, sedan sparkar han honom på överkroppen, eventuellt i ansiktet.

Domaren Martin Atkinson tvekade aldrig utan visade direkt ut Folan. Hull fick spela de sista 30 minuterna i Premier League-matchen mot Liverpool med bara tio man. Och då kunde man naturligtvis inte besegra Pool, som vann med 3–1. Dirk Kuyt gjorde två mål och Xabi Alonso ett.

– Vi var nervösa men vi visade karaktär, säger Liverpools tränare Rafa Benitez enligt AP.

Reducerade med en man mindre

Hull spelade hårt och tufft hela matchen och drog förutom utvisningen också på sig tre gula kort. I andra halvlek reducerade Hull genom Geovanni, trots att man var en man mindre, efter ett snyggt anfall.

Ger inte upp ligatiteln

I och med segern grep Liverpool det sista halmstrået i kampen om ligatiteln med Manchester United. Hull däremot får fortsätta att slåss för ett nytt Premier League-kontrakt.