Dagens namn: Frans, Frank

Zlatan tvåmålsskytt - sköt PSG vidare

Uppdaterad 2014-02-05 | Publicerad 2014-02-04

Ett tidigt volleymål och en sen skalle.

Zlatan Ibrahimovic, 32, skickade PSG till final i Coupe de la Ligue efter båda målen i 2-1-vinsten mot Nantes.

– Ingen kommer att stoppa oss, säger ”Ibra” i sin app.

Matchen började inget vidare för målvakten Remy Riou.

Efter rörigt spel i försvaret fick Nantes-keepern chansen att rensa undan bollen och drog till med högerfoten. Men bollen kom inte speciellt långt utan gick direkt till Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan drog till direkt

32-åringen drog till direkt och fick perfekt träff. Bollen gick i en fin båge över Riou och in till 1-0 till Paris Saint-Germain.

– Jag skjuter på ett tillslag och får bollen där jag vill att den ska gå, säger Zlatan i sin app.

PSG dominerade bollinnehavet i första halvlek och såg ut att ha allting under kontroll. Cupfinalen såg ut att vara i hamn.

Men med tio minuter kvar på klockan gjorde Olivier Veigneau 1-1 och skapade nerv i matchen.

Nickade in 2-1 sent

Men hemmalaget hade inte full koll på Zlatan. I den 90:e minuten skickades bollen in i Nantes straffområde och 32-åringen kunde enkelt nicka in 2-1.

– Vi spelade ut ett lag som vägrade att spela. Sedan hamnade vi i deras spel en period när vi fick målet emot oss, men annars var allt under kontroll, säger ”Ibra”.

Nantes hann aldrig kvittera, utan PSG höll undan och är klart för cupfinal. Den andra semifinalen spelas imorgon mellan Lyon och Troyes.

– Det spelar ingen roll vilka vi möter (i finalen) för ingen kommer att stoppa oss, säger Zlatan.