Dagens namn: Ragnar, Ragna

Hull till final mot Arsenal i FA-cupen

Publicerad 2014-04-13

Sheffield United var på väg mot en jätteskräll.

Men Hull City vaknade till i andra halvlek och tog sig till final efter seger med 5-3.

Nu ställs man mot Arsenal i klubbens första FA-cupfinal.

Arsenal blev klara för final i FA-cupen i går efter ett riktigt straffdrama där bland annat Kim Källström klev fram som en hjälte.

I dag skulle motståndaren vaskas fram i ett möte mellan Premier League-kollegan Hull och League One-laget Sheffield United.
Och det var skrällgänget från Sheffield som började klart bäst. Jose Baxter stötte in 1-0 och trots en kvittering från Yannick Sagbo så kopplade United återigen greppet efter mål av Steven Scougall.

Nervöst slut

Men i andra halvlek visade Hull vilket lag som spelar i den högsta serien. På 22 minuter gjorde Hull tre mål och säkrade serien.

Sheffield United skapade lite stopptidsnerv med en 4-3-reducering i 90:e men Hull avgjorde med ett 5-3-mål på kontring.

Det är första gången Hull City spelar final i FA-cupen.

Matchen spelas den 17:e maj.