Publicerad 2013-04-20

Cesc Fabregas gjorde 13:e målet för säsongen

Han blev pappa under avancemanget i Champions League.

I kväll blev Cesc Fabregas hjälte mot Levante och hälsade då till dottern Lia.

Fabregas var med när Barcelona säkrade avancemang i Champions League. Efter att han blivit utbytt i mötet med PSG (1-1) kom nästa trevliga besked för 25-åringen.

Fabregas fick reda på att hans flickvän Daniella Semaan hade fött parets dotter.

Gjort 13 mål

På lördagskvällen tog Barça emot Levante på Camp Nou. Det slutade med en hemmaseger, men det tog fram till den 84:e minuten innan Barcelona fick utdelning.

Fabregas gjorde 1-0, hans 13:e mål för Barcelona den här säsongen.

Efteråt firade han genom att sätta tummen i munnen och hälsa upp mot läktaren.

Innan dess hade det inte saknats chanser för att spräcka nollan på Camp Nou.

Levantes målvakt Keilor Navas räddade en straff från David Villa efter knappt 20 minuter. Bortalaget hade en boll i mål, men det dömdes bort från offside.