Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-08-27

Förlust för ÖSK mot Falkenberg

Stockholm (TT)

Både Trelleborg och Örebro, etta respektive tvåa i superettan, tappade poäng på söndagen.

Trelleborg fick bara 0–0 borta mot Mjällby. Än värre var det för Örebro som förlorade 0–2 mot Falkenberg.

Trelleborg toppar fortfarande superettan klart, nu med 48 poäng, sex före Örebro. Men närkingarna kan åka ner på kvalplats om Brommapojkarna slår Degerfors på måndagen.

Falkenberg gjorde båda sina mål i andra halvlek hemma mot Örebro. Först nätade Björn Carlsson efter 57 minuter och Stefan Rodevåg fastställde 2–0 med tre minuter kvar.

I dagens tredje match tog Jönköpings Södra emot Väsby United. Gästerna tog ledningen genom Andreas Eriksson i första halvlek men Jönköping kvitterade och tog ledningen i andra genom Patrick Elmander och Fredrik Korutschka. Eriksson satte sedan 2–2, hans andra för dagen, med tolv minuter kvar.