Uppdaterad 2012-08-20 | Publicerad 2012-08-19

Lyset slocknade på arenan

Det återstod tre minuter av mötet mellan Paris Saint Germain och Ajaccio.

Då blev det kolsvart på arenan.

Matchen fick avbrytas i över tio minuter innan lyset var tillbaka – men för PSG ser det fortfarande mörkt ut efter 0-0 på Korsika.

2-2 hemma i premiären mot Lorient och Zlatan Ibrahimovic skadad. Storsatsande Paris Saint Germain har inte fått den start på säsongen man hoppats.

Och bättre blev det inte mot Ajaccio.

I fredags gick PSG ut med att Ibrahimovic skulle spela bortamatchen på Korsika. Men i går kom beskedet att Zlatan stoppas av den fotskada han drog på sig i debuten.

Och det märktes tydligt att PSG saknade svensken som stod för båda målen mot Lorient.

Ancelotti uppvisad på läktaren

PSG hade flera chanser, men lyckades inte få bollen i mål. I den 59:e minuten fick Ezequiel Lavezzi rött kort efter att han gick in med dobbarna före. Med tio minuter kvar av matchen fick även Carlo Ancelotti lämna efter att domaren visat upp tränaren på läktaren.

Ancelotti reagerade starkt på ett domslut, gestikulerade vilt och sparkade på en vattenflaska.

Blev kolsvart

Matchen såg ut att sluta 0-0. Men med tre minuter kvar av tilläggstiden blev detm av okänd anledning, kolsvart på arenan. Publikens mobiltelefoner och tv-kameror var det enda ljuset i mörkret.

– Blås av. Jag vet inte vart alternativet är, det verkar ju inte som att lyset kommer igång igen. Nöj er med tre minuters övertid, att flyga ner för att spela två minuter till känns ju lite onödigt, sa TV4:s expertkommentator Martin Åslund.

Men efter drygt tio minuter var lyset tillbaka och matchen kunde spelas klart. Några mål blev det dock inte och PSG tappade återigen två poäng.