Publicerad 2011-05-29

Assyriska halkar ner från
första till fjärde plats

Rikard Norling.

Första matchen utan Rikard Norling – då föll Assysriska direkt och blev av med serieledningen.

Ängelholm vände 0–1 till 2–1 på en minut och är ny tvåa i tabellen.

Assyriska halkar ner till fjärde plats i och med förlusten.

Rikard Norling blev i veckan klar för de regerande svenska mästarna Malmö FF. I stället tog forwarden Göran Marklund, assisterande tränare till Norling, över coachuppdraget i Södertäljeklubben – men det gav inte önskvärd effekt i den första matchen efter korrigeringarna.

Haris Laitinen gav visserligen Assyriska ledningen i bortamötet med Ängelholm, men i den andra halvleken vände skåningarna på steken.

På en minut.

I den 77:e minuten kvitterade Antonio Rojas och i den 78:e fixade Sebastian Johansson 2–1 för hemmalaget.

Assyriska hämtade sig inte efter mardrömsminuten och resultatet stod sig matchen ut.

Därmed tappar Marklunds manskap serieledningen till Åtvidaberg och halkar ner till fjärde plats i tabellen. Ängelholm är ny tvåa.