Hoffenheims spelare jublar efter poängen.

Senast var 5 oktober 2013.

Nu har Bayern München tappat poäng i Bundesliga igen.

Laget lirade 3-3 hemma mot Hoffenheim.

Bayern München har förlorat mot Manchester City i Champions League, annars Pep Guardiolas gäng varit duktiga på undvika förluster den här säsongen.

Den 5 oktober spelade laget 1-1 borta mot Bayer Leverkusen, sedan dess har Bayern München vunnit 19 raka ligamatcher.

Pizarro tvåmålsskytt

Laget låg under med 0-1 hemma mot Hoffenheim under lördagen, men vände till 3-1 med tre mål på tio minuter, två från Claudio Pizarro.

Men Hoffenheims Sejad Salihovic reducerade strax före paus och i mitten av andra halvlek kvitterade Roberto Firmino till 3-3. Jiloan Hamad satt på bänken hela matchen.

Bayern München startade med ett reservbetonat lag då bland andra Manuel Neuer, Philipp Lahm, David Alaba och Arjen Robben började på bänken.