Dagens namn: Ingrid, Inger

Stoor fick chansen i Fulham

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-01-24

Landslagsbacken Fredrik Stoor, som fått nöta mycket bänk i klubblaget, spelade hela matchen när Fulham besegrade Kettering i den fjärde omgången av den engelska FA-cupen.

Premier league-laget vann med 4–2 över laget från Englands femte division. Ketterings straffmål i 83:e minuten innebar kvittering men två sena mål av Andy Johnson och Bobby Zamora gav Fulham-seger. Mellan Blackburn och Sunderland blir det omspel sedan mötet slutat 0–0 – Martin Olsson blev utbytt i 56:e minuten för Blackburn. FA-cupens fjärde omgång bjöd inte på några större skrällar. Premier league-lagen Chelsea och West Ham är vidare liksom Middlesbrough och Hull, dock fick Portsmouth se sig besegrat av Championshiplaget Swansea med 0–2.