Beckham utbuad – igen: ”Sånt är livet”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-02

Rekordpublik när Barça slog Galaxy

Henry på språng.

LOS ANGELES/STOCKHOLM. Zlatan Ibrahimovic satt på bänken när Barcelona tidigt i morse vässade formen genom att besegra LA Galaxy med 2–1 inför rekordpublik.

Samtidigt buades David Beckham ut – igen.

– Sånt är livet, säger världsstjärnan till Sportbladet.

Beckham med en Barçatröja i handen efter matchen.

93 137 åskådare hade tagit sig till Rose Bowl utanför Los Angeles för att beskåda stjärnor som David Beckham, Lionel Messi och Thierry Henry.

Det är en ny toppnotering för klubben – och den största publiksiffran i USA sedan nationen var värd för VM 1994.

Gjorde mål på frispark

Barcelona vann med 2-1 efter att Jeffren Suarez prickat in segermålet drygt 20 minuter före full tid.

David Beckham spelade från start i hemmalaget och kvitterade Barças ledning då han skruvade in en frispark efter 45 minuter.

Efter matchen fick Sportbladet en pratstund med engelsmannen – som trots förlusten var vid gott mod.

– Så fort jag såg frisparken trodde jag att jag skulle ha en bra chans att sätta den, säger Beckham.