Anorthosis Famagusta ute ur Champions League

Anorthorsis olycklige målvakt Zoltan Nagy.

Först byttes stjärnmålvakten Arian Beqaj ut. Sedan svarade ersättaren Zoltan Nagy för en jättetavla.

Nu är det roliga slut för skrällaget Anorthosis Famagusta från Cypern.

Grekiska Panathinaikos krånglade sig vidare efter 1–0 på hemmaplan. Matchens enda mål tillkom i den 69:e minuten – efter att Anorthosis albanske landslagsmålvakt Arian Beqaj bytts ut i paus (oklart varför).

Cedric Bardon skänkte bort bollen till Giorgos Karagounis som drog på ett skott mitt i målet.

Inbytte målvakten Zoltan Nagy fumlade med bollen, som försmädligt rullade in över mållinjen.

Därmed gick Panathinaikos vidare från grupp B, tillsammans med Inter.

Panathinaikos var annars det bättre laget, skapade flest chanser och vann rättvist. Mikael Nilsson var skadad och spelade inte för Panathinaikos.