I dag var Peter Larsson tillbaka på Örjans Vall för första gången sedan flytten till Köpenhamn.

Det slutade med två mål för Helsingborg när laget slog Halmstad med 2-1.

Man brukar säga släkten är värst – det stämde verkligen på Örjans Vall i kväll. Sommaren 2008 lämnade Peter Larsson Halmstad för FC Köpenhamn.

I dag var han tillbaka i sin hemstad, vilket slutade med stor succé.

Helsingborg vann med 2-1 och båda målen gjordes av den förre HBK-spelaren.

Osannolikt enligt matchhjälten

I den 22:e minuten nickade han in ledningsmålet och efter en dryg timme stötte han in 2-0 bakom Karl-Johan Johnsson i hemmalaget.

– Det är klart att det är osannolikt. Det är inte ofta man som mittback gör två mål och så är det just i den här matchen, det är lite speciellt, säger Larsson till Canal Plus.

Tavla av Hansson

Halmstad fick slita enormt för att komma in i matchen. Med bara minuter kvar så fick de också till en reducering.

Bortalagets målvakt Pär Hansson gick ut fel och Emil Samuelsson kunde nicka in 1-2.