Cristiano Ronaldo firar sitt vackra frisparksmål.

Real Madrid krossade Villareal med 6–2.

Cristiano Ronaldo inledde målskyttet med ett riktigt drömmål.

Han slog en frispark från 20 meter – rakt i krysset.

Real Madrid hade inga som helst problem med att besegra Villareal hemma på Santiago Bernabeu i kväll. Laget krossade gästerna med hela 6–2.

Matchens klart snyggaste mål var matchens första. Cristiano Ronaldo tog efter 17 minuter en frispark, som han själv hade ordnat, drygt 20 meter från mål, något till vänster.

Han tog sats, laddade och sköt klockrent i det bortre krysset.

Även Senna satte frispark

Men det var inte det enda läckra frisparksmålet i matchen. 13 minuter senare vare det Villareals Marcos Sennas tur. Några meter utanför straffområdet, något till vänster, sköt han en frispark som slogs över muren och skruvades in i det första krysset.

Målet räckte dock inte för att hota Real Madrid, som nu är två poäng efter Barcelona i La Liga-toppen. I den andra halvleken drog Real ifrån med tre mål de sista 20 minuterna.