Arsenal spelade ut Blackpool

Theo Walcott, 21, blev den stora matchhjälten när Arsenal slog Blackpool.

Han gjorde inte bara tre mål, han gjorde tre snygga mål och hade bud på fler.

Till slut vann Arsenal med 6–0.

Efter 12 minuter tog Arsenal ledningen efter ett riktigt klapp-klapp-anfall där bollen till slut hamnade hos Theo Walcott som löpt sig helt fri.

20 minuter senare gjordes Marouane Chamakh ner, Arsenal fick straff och Blackpool tvingades avsluta matchen med tio man då Ian Evatt utvisades.

Andrej Arsjavin satte bollen hårt till höger och 2–0 var ett faktum.

Vände bort alla

Sedan var det dags för Walcott igen, och den här gången var det riktigt snyggt. I Blackpools straffområde fick han bollen med ryggen mot mål. Han vände bort båda Blackpools mittbackar och stänkte in 3–0.

I början på den andra halvleken spelade Bacary Sagna snyggt fram Abou Diaby som slog in bollen med en volley.

Stående ovationer

Walcotts hattrick säkrades när han själv sprang sig fri med bollen i den 58:e minuten. Ett hårt avslut precis innanför stolproten gav Arsenal 5–0.

I den 66:e minuten byttes 21-åringen ut och fick stående ovationer från publiken.

Nyförvärvet Chamakh fick också göra sitt första officiella mål i Arsenaltröjan och fastställde slutresultatet till 6–0.