Dagens namn: Dagmar, Rigmor

”Han är instabil”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-29

Ricardo Fuller blir utvisad.

Ricardo Fuller, 29, tycker inte om att släppa in mål. Efter West Hams kvittering slog Stoke-­anfallaren till sin egen lagkapten – och fick rött kort.

– Ric är en instabil person. Det finns inga ursäkter för hans beteende, säger tränaren Tony Pullis.

Julhelgens mest bisarra fotbollshändelse utspelade sig på Upton Park i London. I den 51:a minuten knorrade West Hams anfallare Carlton Cole in 1–1 mot bortalaget Stoke.

Då brast det för Ricardo Fuller. Jamaicanen rök ihop med lagkaptenen Andy Griffin – och slog till sin egen spelare. Domaren Michael Jones tvekade inte och plockade upp det röda kortet för våldsamt uppträdande.

”Beklagligt”

– Han slog till ”Griff” på kinden och det är beklagligt. Jag ska prata ut med båda två på måndag, säger Stokes tränare Tony Pullis till Sporting Life.

Tränaren var även missnöjd med hur Fuller hanterade situationen efteråt.

– Ric satt redan på bussen när vi kom in och jag är väldigt besviken på hans reaktion.

Olyckan var inte över med utvisningen för Stoke. Trots ett ledningsmål orkade nykomlingarna inte stå emot med decimerat manskap. Med två minuter kvar styrde West Hams spanjor Diego Tristan in segermålet till 2–1 från ett misstänkt offsideläge.