Torres tvåmålsskytt för Chelsea

Publicerad 2013-10-22

Mourinho: "Spelare jag litar på och respekterar"

Torres tvåmålsskytt.

Mållös i Premier League men i cuperna så gör Fernando Torres mål. Med två mål avgjorde han lagets möte mot Schalke i Champions League.

Fernando Torres har haft det tungt i Chelsea den här säsongen och spelarens enda mål hade inför tisdagens match kommit mot Swindon i Ligacupen. Mot Schalke i Champions League fick spanjoren chansen från start och det skulle belöna sig. Redan efter fem minuter kunde han göra 1-0 på hörna. Bollen seglade fram till Torres som omarkerad inte gjorde något misstag. Annars var det Schalke som styrde spelet i den första halvleken men laget kunde inte utnyttja sina målchanser.

Två mål från Torres

I den andra halvleken skulle Torres än en gång hålla sig framme. Efter en kontring slet sig Oscar fri innan han serverade Torres som rundade Timo Hildebrand i Schalkes mål innan han rullade in sitt och Chelseas andra mål. Målet var Torres tredje för säsongen där alla mål har kommit i olika cupmatcher. Eden Hazard fastställde sedan slutresultatet till 3-0.

Jose Mourinho var efter matchen nöjd med sin Fernando Torres.

– Han jobbar hårt. Han ger alltid sitt bästa och han är en spelare som jag litar på och respekterar, säger Mourinho till Sky Sports.

I gruppens andra match spelade Steaua Bukarest 1-1 mot Behrang Safaris Basel.