”Till och med mina söner spelar bättre än ni”

Publicerad 2012-11-27

Zlatans ord tände lagkamraterna i PSG

I andra halvlek lyckades PSG säkra en enkel seger med 4–0. Men det krävdes lite hårda ord.

PARIS. Zlatan Ibrahimovic tog till orda och lyfte Paris SG mot ligaledning.

Enligt franska L'Equipe ska den svenske stjärnan ha tänt sina lagkamrater med orden:

– Till och med mina söner spelar bättre än ni.

Paris SG ledde visserligen med 1–0 i halvtid i lördags mot Troyes.

Men spelet var torftigt och hemmapubliken på Parc de Princes hade visat sitt missnöje.

Zlatan Ibrahimovic, som spelat fram Maxwell till ledningsmålet, var missnöjd med prestationen. Enligt franska tidningen L'Equipe ska han ha gått in och omklädningsrummet och höjt rösten mot lagkamraterna:

Enligt L'Equipe var det ingen av spelarna som replikerade. Istället samlade sig laget och höjde sig avsevärt efter paus.

Cupmatch ikväll

PSG vann matchen med 4–0 efter att Zlatan gjort två av målen och spelat fram till ytterligare ett.

På tisdagskvällen möter Paris SG Saint-Étienne i den franska ligacupen. Det är oklart hur mycket speltid Zlatan Ibrahimovic får efter smällen han fick i lördags då han kolliderade med Troyes-målvakten Yohann Thuram-Ulien.

Tränaren Carlo Ancelotti har flaggat för att han kommer att rotera. Nicolas Douchez kommer att vakta målet.