Överkörda och förnedrade.

Efter 0-6-förlusten mot Chelsea bad Svennis sina fans om ursäkt.

– Jag är ledsen för alla som tagit sig hit, säger Svennis.

Sven-Göran Eriksson och hans Manchester City åkte på en rejäl propp efter tre raka segrar.

Chelsea körde över City, punkterade matchen redan i första halvlek och vann till slut med 6-0.

”Glömde bort hur vi skulle försvara oss”

Efteråt bad Svennis sina fans om ursäkt.

– Jag är ledsen för alla som tagit sig hit. Det var många här som ville se oss spela bra fotboll, inte förlora på det sättet vi gjorde, säger den svenske tränaren till BBC.

Svennis annars så stabila försvar hade enorma problem att få grepp om framförallt Didier Drogba. Ivorianen satte distinkt 2-0 och 3-0 efter att Michael Essien gett Chelsea ledningen en kvart in i matchen.

– Vi glömde bort hur vi skulle försvara oss. Ger man Chelsea tid och utrymme blir det så här. Vårt försvarsspel var riktigt dåligt, säger Svennis.

Shevchenko satte sitt första

City skapade några halvchanser i första halvlek men såg riktigt blekt ut. Joe Cole och Salomon Kalou satte 4-0 och 5-0 i andra halvlek innan Andrej Shevchenko äntligen fick göra sitt första mål i årets Premier League.

Ukrainaren fullbordade krossen med sitt 6-0-mål i sista minuten. Efter ett instick i straffområdet placerade Shevchenko in bollen mellan benen på Joe Hart som återigen förpassade Andreas Isaksson till bänken.

Segern var Chelseas tredje raka i ligan och laget har kommit igång efter den katastrofala inledningen på säsongen.

Manchester United tog över serieledningen efter 4-1 mot Middlesbrough. United har dock två matcher mer spelade än tvåan Arsenal.