Duggan slog till med sen kvittering

England var på väg mot ännu en förlust i EM när Toni Duggan, 21, slog till.

Den inbytte anfallaren sköt in 1-1 mot Ryssland – i den 93:e minuten.

– De fick betalt för sin anstormning, säger TV4:s expert Malin Swedberg.

England inledde EM med en chockartad förlust mot Spanien – och 92 minuter in i matchen mot Ryssland såg det ut att bli ett nytt misslyckande för det så rutinerade engelska landslaget.

Efter stort tryck mot det ryska målet i släppte man in 1-0 efter Nelli Korovkina, 23, något turligt fått huvudet på ett snedsparkat skott.

”Det saknas självförtroende”

I den 90:e minuten fick England en fin chans – men Toni Duggan, som byttes in i andra halvlek för att rädda matchen – tryckte bollen i ribban.

Bara tre minuter senare slog hon till på halvvolley och frälste de vitklädda. 1-1 och hoppet lever för England.

– Det är Kelly Smith som slår den passningen. Hon visar energi och vilja, säger TV4:s expert Malin Swedberg.

– Men det känns inte som att det finns en harmoni. De har inte tydligheten i spelet som de har haft tidigare. Det saknas självförtroende.

Det oavgjorda resultatet innebär att England kliver upp på tredje plats, före Ryssland som har sämre målskillnad. Frankrike och Spanien har båda tre poäng och ligger etta respektive tvåa.

De två bästa tredjeplacerade lagen går vidare till kvartsfinal.