Efter två raka fiaskon: Klart för åttondelsfinal

Svenskduons CSKA Moskva kördes över av Manchester City.

Engelsmännen vann med 5–2 och är klart för åttondelsfinal i Champions League.

Det var kort innan halvtidsvilan som Wernbloom snappade upp en förlupen boll på mitten, höll den i sin ägo en stund, innan han levererade en känslig djupledspassning till Seydou Doumbia, som hittade nätmaskorna.

City dominerade

Men tyvärr, för CSKA Moskvas del – med Rasmus Elm på bänken – var målet helt betydelselöst.

Manchester City hade dessförinnan spelat ut ryssarna och skaffat sig en 3–0-ledning efter bland annat två mål av formstarke Sergio Aguero.

Alldeles i upptakten av den andra halvlek utökade dessutom Alvaro Negredo – även hans andra mål i matchen – till 4–1 och mötet var avgjord.

Klart för åttondelsfinal

Samme Doumbia reducerade visserligen i den 72:a minuten på en straff, men Negredo ville vara värre och gjorde sitt tredje mål i matchen när han fastställde slutresultatet 5–2 på tilläggstid.

Efter två raka Europa-fiaskon, när City har slagits ut redan i gruppspelet, betyder kvällens seger att laget är klart för åttondelsfinal i Champions League.