Sebastian Larsson gav Birmingham ledningen

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-27

Hleb spelade fram snyggt

Birmingham möter Fulham och ledde med 1–0 efter första halvleken.

Lagets målgörare: Sebastian Larsson – som därmed bjöd på sitt första mål för säsongen.

Matchen var 20 minuter gammal när Alexander Hleb bröt sig loss och tog sig förbi två Fulham-spelare.

Sedan serverade han snyggt sin svenska lagkamrat Sebastian Larsson som avslutade iskallt i det vänstra hörnet bakom Fulham-målvakten Mark Schwarzer.

Larsson som ännu inte skrivit på någon kontraktsförlängning med Birmingham och som placerats i flera andra klubbar under sommaren och hösten nätade för första gången den här säsongen.

Fulham kvitterade

Det blev första halvlekens enda mål och Birmingham gick ut till pausvila med en 1–0-ledning.

I inledningen på den andra halvleken kvitterade Fulham genom Clint Dempsey som nickade in en hörna i den 53:e minuten.

I matchens slutskede var det Fulham som tog över trycket men slutresultatet blev 1–1.