Sevilla tog nödvändig seger via 2-0 mot Real

Tre poäng och en livsviktig seger mot mästarna Real Madrid.

Sevilla vann med 2-0 – med finess och delikatess.

Förra årets succélag Sevilla var med och slogs om ligatiteln hela vägen in i kaklet ifjol

Den här säsongen har man inlett knackigt och Sevilla behövde en seger mot Real Madrid för att inte tappa kontakten med toppen helt.

Hemmalaget började bäst – och avgjorde i princip matchen på två minuter i första halvlek.

Och man gjorde det med två läckra mål.

Mittfältaren Seydou Keita bombade först in 1-0 efter 20 minuter. Keita fick en perfekt träff med vänstern och bollen satt helt otagbart i Casillas högra kryss.

Det dröjde bara två minuter innan 2-0 kom.

Kanoute tog med sig en svepande boll i farten på ett magnifikt sätt med klacken. Casillas räddade Kanoutes avslut men hann aldrig upp när Fabiano slog in returen.

I andra halvlek blev Sergio Ramos utvisad för Real Madrid efter en duell med dansken Christian Poulsen. I samma stund alla förhoppningar om att få med sig poäng från bortamötet.

Real Madrid behåller trots förlusten serieledningen. På söndagskvällen har Villareal och Barcelona chansen att minska avståndet.