Dagens namn: Nils

Mästarna Sandviken krossade Tillberga

Publicerad 2014-11-05

Patrik Nilsson.

Tillberga åkte på en riktig stjärnsmäll i bandyns elitserie när Sandviken kom på besök. Gästerna inledde vad som skulle bli en riktig målfest redan i den andra minuten. Det blev sex mål till innan den första halvleken var över och 0–10 innan Tillberga kunde spräcka nollan i den 72:a minuten. Det blev till slut 14–3 till Sandviken.

Patrik Nilsson blev femmålsskytt, Erik Pettersson gjorde fyra. Pekka Rintala svarade för Tillbergas samtliga tre mål.

Övriga matcher under tisdagskvällen blev betydligt jämnare. Vetlanda och Västerås delade på poängen efter 6–6. Tobias Holmberg kvitterade för Västerås i den 87:e minuten. Oavgjort blev det också mellan Ljusdal och Sirius. Även här kom en sen kvittering när gästernas Mattias Hammarström slog in 3–3 i den 85:e minuten. Villa tog ledningen borta mot Edsbyn, men hemmalaget reste sig och vann med 4–1 efter två mål den sista kvarten.