I kväll såg Magnus ”Mr Modo” Wernblom till att den sviten utökades till sex segrar.

Med sina tre mål blev han stor matchhjälte då Modo hemmaslog Mora med 4-2.

Publiken i Swedbank arena bjöds på en tät och intensiv match, något som passade Modos fighter och ständige kämpe Magnus Wernblom.

Men det var tabelljumbon Mora som började bäst och chockade ett trögstartat Modo.

Redan efter sex minuter ledde dalmasarna med 2-0, efter mål av Ivan Huml och Jonathan Granström.

Wernblom klev fram

Efter den tidiga kallduschen vaknade Modo. 13.30 in i perioden klippte Magnus Wernblom in reduceringen.

I början av andra perioden slog samme Wernblom till igen Efter ett läckert förarbete av Oskar Steen lade han in 2-2.

Med fem minuter kvar av andra perioden gavs Modo en gyllene chans att gå upp i ledning då man spelade fem mot tre i över en minut.

Men närmare än en puck som dallrade förbi på mållinjen kom inte Modo. Mora kämpade på bra och försvarade sig smart.

Jubilar gjorde mål

I tredje perioden fortsatte hemmalagtes jakt på ett ledningsmål. Och i mitten av perioden klev ”Mr Modo” fram igen. Efter en rörig situation framför Moramålet petade Wernblom in sitt och Modos tredje mål för kvällen.

Men målet fick Mora att resa sig. Dalmasarna hade flera giftiga chanser, men Karol Krizan i Modomålet lyckades alltid på något vis få bort pucken.

I periodens 17:e minut fastställde så Fredrik Warg slutresultatet till 4-2. Samme Warg firade sin 300:e match med Modo i kväll.

– Vi kan bättre än så här, vi har en del att jobba på, sammanfattade jubilaren matchen i PPV.