Dagens namn: Nils

Tilläggstiden räddade Villa

Publicerad 2015-01-03

När matchklockan stod på 90 minuter var det mungiporna ned på flertalet i den 4 002 åskådare stora publiken. Gästerna Edsbyn hade 5–3 på hemmalaget Villa-Lidköping i bandyns elitserie och var på god väg mot två poäng.

Fem minuter senare jublades det på Lidköping Arena. Villa utnyttjade att laget hade två spelare fler på isen. Tim Persson reducerade till 4–5 och efter 94.24 satte Jesper Eriksson 5–5, hans andra mål i matchen. Villa-Lidköping är åtta och Edsbyn femma i tabellen, tio respektive sju poäng bakom ledande Sandviken.

Sirius vann bottenmötet med Ljusdal överlägset, 8–2. Mattias Hammarström gjorde tre av målen för Uppsalalaget som i och med segern har fem poäng tillgodo på hälsingarna. Sirius är tolfte och Ljusdal 13:e lag i tabellen.