Utvisad – för att ha kissat på planen

Publicerad 2017-10-28

Nöden har ingen lag.

Men den kan straffa sig.

Fråga Salfords målvakt Max Crocombe som fick rött kort för att urinerat under pågående match.

– Det kommer inte hända igen, säger han till South Wales Guardian.

Salford hade ledningen med 2–1 borta mot Bradford Park Avenue i brittiska National League North när klockan tickade upp mot 86 minuter.

Men målvakten i Salford, Max Crocombe, hade större bekymmer än att hålla Bradford-bollar borta från eget mål.

Han var helt enkelt kissnödig. Ordentligt kissnödig.

Hur vi vet det?

Jo, för efter 86 minuter tog domaren upp det röda kortet och visade ut den nya zeeländska ungdomslandslagsmålvakten Crocombe – för att ha kissat på planen.

”Vi skojar inte”

”Rött kort! Det här är bisarrt. Salfords målvakt Max Crocombe har visats ut och ingen fattar varför, skrev först Bradford Park Avenues officiella Twitterkonto.

Men kort senare kunde de reda ut den märkliga episoden.

”Vi kan bekräfta att Crocombe har visats ut för att han urinera under match. Vi skojar inte”.

Salford hade gjort alla sina byten och mittfältaren Richie Allen fick ställa sig mellan stolparna. En uppgift han löste och Salford kunde ta en trepoängare.

Efteråt förklarade Crocombe sin redan världsberömda pisspaus.

– Jag var i en väldigt obekväm situation och gjorde en felbedömning som förstörde en fin seger, säger han och fortsätter:

– Det var inte min mening att förolämpa någon och jag vill be om ursäkt till båda klubbarna och deras supportrar. Det kommer inte hända igen, säger han till South Wales Guardian.

Salford, som delägs av före detta Manchester United-legendarerna Phil och Gary Neville, Nicky Butt, Paul Scholes och Ryan Giggs, är enligt Yorkshire Post favoriter att avancera upp från National League North.