Matchhjälte: Agon Mehmeti - tvåmålsskytt i 3-0-segern mot Örebro.

– Fantastiskt, säger han till Canal Plus.

Malmö slutade sjua i allsvenskan i fjol, men räknas i år som toppkandidat.

Och i hemmapremiären mot Örebro visade man varför.

MFF dominerade matchen i 90 minuter. Skottstatistiken 15-6 totalt talar sitt tydliga språk.

Anledningen enligt Örebrotränaren Sixten Boström: Bristande självförtroende.

– Vi har jättestora ytor och jättestora chanser att göra mål. Men vi måste våga tro på oss själva, sa han i paus till Canal Plus.

Då ledde Malmö FF redan med 2-0, efter två mål av Agon Mehmeti.

1-0: I den 21:a minuten kommer Malmös första mål för säsongen då inbytte Jimmy Durmaz (som ersatt Jeffrey Aubynn redan i den fjärde minuten) svarar för ett snyggt uppspel på vänsterkanten.

- Jimmy fintar på kanten och får in bollen i boxen. Så jag petar bara in den, säger Mehmeti.

2-0: Sex minuter senare var det dags igen. ÖSK:s snabbe back Michael Almebäck hinner inte med en ännu snabbare Daniel Larsson som spelar fram till Mehmetis andra mål.

– Nu ska vi bara försöka hålla i bollen och försöka spela lite mer på djupet, sa Mehmeti i halvtid.

Det lyckades man med. Örebros kanske farligaste läge kom före pausvilan då Almebäck prickade ribban efter en hörna, men i den andra hade gästerna inte mycket att säga till om.

Malmö, å andra sidan, skapade läge på läge. Mehmeti var nära att sätta trean redan i inledningen av andra halvlek, Daniel Larsson prickade ribban och Daniel Andersson stolpen.

Men det var Guillermo Molins som låg bakom de bästa lägena, och i den 69:e minuten fick han dessutom avsluta själv. 21-åringen stack iväg på djupet, fick en passning från Daniel Larsson från högerkanten och ställde John Alvbåge i ÖSK-målet.

– Vi spelar väldigt bra i dag, säger Molins.

– Nu gäller det att kunna hålla det här en längre tid. Tio matcher till så här... då kan vi börja snacka.

MFF hade även läge att göra 4-0 - men Wilton Figueiredo brände en straff i den 73:e minuten.