Endre redde ut Huddinges anstormning.

Trots att coachen Tom Iversjö fått matchstraff och fick följa upplösningen från läktaren.

– Det var ingen stor grej, säger tränaren.

Endre vann SSL-matchen mot Huddinge med 5-3 – helt enligt förhandstipsen.

Det var dock tätt på slutet och Endre fick reda ut stormen utan sin coach Tom Iversjö som, liksom Huddinge-forwarden Sani Klinga, fick matchstraff mitt i sista perioden och visades upp på läktaren.

Klinga trängde en motståndare precis vid Endre-båset och var på väg in i båset, men puttades bort av Iversjö.

– Jag blev inte upprörd eller något, istället för att hon och vår spelare skulle ramla in i vårt bås så puttade jag bort henne, säger tränaren.

– Hon (Sani Klinga) reagerade ganska starkt, men det var ingen stor grej och jag köper straffen eftersom vi båda straffades lika.

”Ingen angenäm sits”

Vid det tillfället ledde Endre med 4-2 och såg ut att ha stängt matchen. Men Huddinge tog ut målvakten, fick in en reduceringsboll och satte bra tryck i slutet innan Endre kunde avgöra med sekunden kvar att spela.

– Det är små saker som skiljer. Vi hade enormt med avslut, speciellt i andra perioden, och skulle ha stängt matchen, men vi missade för mycket, menar Iversjö.

Hur var det att följa upplösningen från läktaren?

– Det vill jag helst inte göra igen. Det var ingen angenäm situation, jag får se till att hålla mig i båset framöver.