3–2 mot Bari

Tre straffar.

Tre röda kort.

Men det blev ändå ett lår som avgjorde för Roma i den galna segern över Bari.

I den 95:e minuten vid ställningen 2–2 skickade Jon Arne Riise in ett inlägg från vänster som som Aleandro Rosi bara i stort sett fick på sig.

Det betydde 2–3 till Roma som vann en match som saknade logik, men innhöll det mesta.

Det började med att Bari satte en straff i den 24:e minuten efter en hands på Juan.

De Rossi utvisad

Men Francesco Totti ordnade kvitteringen på en stenhård frispark. Då gav norske Erik Huseklepp återigen Bari ledningen strax före halvtid.

Totti gjorde dock sitt andra för matchen när han gjorde 2–2 på straff strax efter paus.

Dessförinnan hade Romas De Rossi fått rött kort efter en ful armbåge delats ut då han inte kunde tåla att bli tunnlad.

Totti sumpade hattrick

Sen kom nästa straff – och utvisning – då Kamil Glik drog i Boriellos tröja.

Totti missade chansen att göra hattrick då Bari-målvakten styrde bollen i stolpen.

Men Roma kom ju undan med segern ändå med målet på övertid som gör att Roma närmar sig Lazio på fjärdeplatsen.