Dagens namn: Harry, Harriet

Andersson tillbaka som matchvinnare

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2011-02-24

Daniel Andersson.

Villa-Lidköping kvitterade till 1–1 i matcher mot Broberg-Söderhamn i bandyslutspelet. Segerorganisatör var Daniel Andersson som var tillbaka efter att ha missat första matchen på grund av avstängning.

– Jag var grymt taggad eftersom det var första kvartsfinalen för mig, säger Daniel Andersson till TT.

Broberg-Söderhamn vann första kvartsfinalen med 6–1. Men i den andra matchen var det ombytta roller.

Villa-Lidköping tog ledningen redan i den andra minuten genom notoriske målskytten David Karlsson. Broberg replikerade, men därefter tog Villa över matchen helt och när Daniel Andersson satte 4–1 i början av den andra halvleken var matchen avgjord.

– Det var ett fint bandymål. Jag hade en tom gata framför mig och satte sen upp den i nättaket, säger Andersson.

Villa vann till slut med 6–2 och kvitterade i matchserien.

– Nu är det vi som sitter i framsätet. Vid förlust hade uppförsbacken varit tung.

Kvitterat är det även mellan Edsbyn och Hammarby som på nytt bjöd på en rysare. Förra gången var det Hammarby som gjorde 5–4 i slutminuten. Den här gången var det Edsbyn som satte 5–4-målet, tio minuter in på förlängningen genom Mattias Hammarström.

Sandviken är bara en seger från semifinal efter 7–3 hemma mot Västerås.