Dagens namn: Nils

Första poängtappet – efter sex segrar

Publicerad 2014-11-22

Mossberg.

Efter sex vinster på lika många matcher kom Sandvikens första poängförlust i bandyns elitserie i den sjunde omgången. En händelserik match hemma mot Villa-Lidköping som svängde än hit och än dit slutade 7–7, efter att det varit 5–5 i halvtid. Gästerna tog ledningen redan i fjärde minuten, och sedan med 2–1 i tionde. Därefter vände Sandviken till 3–2-ledning – varpå tre raka mål gav Villa-Lidköping ledningen med 5–3.

Sandviken hämtade upp till 5–5 i halvtid, men tvingades sedan hämta in 5–7 till 7–7 i den andra halvleken.

Patrik Nilsson och Erik Pettersson gjorde tre mål vardera för Sandviken. David Karlsson gjorde tre för Villa-Lidköping.

Edsbyn säkrade 3–1-segern borta mot Sirius efter att ha haft en 3–0-ledning efter 30 minuter.