Floskeltoppen 27/3

”Charlie Sheen har tagit flera dödliga överdoser”.

Expressen, rubrik, avd Är det verkligen möjligt att ta dödlig dos mer än en gång?

”Det var för min fru, jag tillägnar henne målet eftersom det är Fars dag i dag.”

Dani Alves, Barcelona, avd Katalansk logik – dessutom var det inte Fars dag förrän dagen efter...

”Ånge hade en säker 6–0-ledning när det återstod tio minuter av kvalmatchen mot Kramfors. Kramfors gjorde sex mål på elva minuter och gick ikapp, men det blev ändå förlust till slut.”

Örnsköldsviks Allehanda, avd Hur långt är ett snöre?

”Men det fanns trots allt ett litet glädjeämne. Asplöven höll efter det nionde målet nollan och matchen slutade 9-0 till hemmalaget Vita Hästen.”

Aftonbladet.se, avd Bra jobbat, grabbar.