”Filmen är jättebra”

Björn Borg och John McEnroe har en historia ihop.

Och en framtid.

Här är ett exklusivt smakprov på legendarernas hemliga projekt.

Wimbledon inleds om en vecka och många förknippar fortfarande turneringen med en viss Björn Borg.

Svensken vann tävlingen fem år i följd men 1981 bröts sviten. Det var då John McEnroe vann finalen med 4-6, 7-6, 7-6, 6-4. Det blev det 13:e och näst sista mötet mellan den iskalle svensken och den hetlevrade amerikanen.

30 år efter Wimbledon-finalen pratas det mer än någonsin om deras rivalitet.

Amerikanska HBO har gjort en timslång dokumentär om deras maktkamp, ”McEnroe-Borg: Fire & Ice”.

”Var lite oroliga”

John McEnroe såg premiärvisningen på School of Visual Arts Theatre på Manhattan i tisdags.

– Både Björn och jag var lite oroliga, men det ska bli kul att ringa till Björn och meddela att filmen är jättebra, säger John McEnroe till tennis.com.

Det finns även två nyskrivna böcker om giganternas kamp och under årets Wimbledon kommer både Borg och McEnroe att finnas på plats för att avslöja detaljerna kring ett hemligt projekt, som drar i gång i höst.