Dagens namn: Nils

Petterssons målshow gav seger

Uppdaterad 2015-11-05 | Publicerad 2015-11-04

Sandvikens Joakim Bergman och Daniel Mossberg jublar

Tre mål skickade han in på sju minuter. Erik Pettersson var dock inte klar där – 20-åringen stod för ytterligare två mål när Sandviken utklassade Gripen med 11–2 i bandyns elitserie.

Målshowen inleddes sex minuter efter att anfallskollegan Christoffer Edlund kvitterat till 1–1. Pettersson snurrade upp ett par motspelare innan han skickade in 2–1-målet. Sedan gick det undan. 3–1 var en projektil utanför straffområdet och vid 4–1 vände han bort sin markering och hittade för tredje gången rätt inom loppet av sju minuter.

Toppar tabellen

Storsegrar blev det även för Vänersborg, 7–2 mot Vetlanda, och Edsbyn, 7–1 mot Tillberga.

Sandviken toppar med tre raka segrar och sex poäng, följt av Villa-Lidköping, som fick 3–3 borta mot Broberg, och Kungälv, som tog en stark bortaseger mot Västerås med 5–4.