David N'Gog och Alberto Aquilani har ryktats vara på väg bort från Liverpool.

Efter dagens träningsmatch mot Malaysia kanske managern Kenny Dalglish tänker om.

Liverpool vann med 6-3 och duon låg bakom flera mål.

Liverpool fortsätter att vinna i Kuala Lumpur.

I dag besegrade man Malaysias allstar-lag, som Arsenal slog med 4-0 häromdagen, med 6-3.

Charlie Adam presenterade sig från straffområdet när han satte 1-0, men Malaysia kvitterade före halvtidsvilan.

Liverpool bytte som vanligt massor av spelare till den andra halvleken, vilket gav resultat.

Alberto Aquilani, som ryktats vara på väg bort från klubben, gjorde ett piggt inhopp och låg bakom flera mål.

Två mål på en minut

Italienaren assisterade bland annat till David N'Gog, som också sägs vara på väg att lämna Liverpool. Anfallaren bjöd på ett snyggt avslut när han dunkade in 3-1, hans andra mål i matchen.

Det första kom bara minuten tidigare när han fick öppet mål efter att ett inlägg studsat mellan två försvarare i Malaysia.

Stärkt sina aktier

Maxi Rodriguez gjorde sedan två mål innan Dirk Kuyt fastställde slutresultatet 6-3, framspelad av Aquilani.

I och med dagens insats har nog N'Gog och Aquilani stärkts sina aktier lite hos managern Kenny Dalglish.

Samtidigt ska man komma ihåg att motståndet inte var det bästa.