Paraguyas Alana Pedrozo försöker göra mål...

Handboll är en sport som tenderar att sluta med mycket mål åt båda håll.

Det gäller dock inte för Paraguays damer.

I VM-mötet med Spanien tog det hela 32 minuter innan laget hittade rätt.

– När målet kom gick luften ur Spanien, säger norske tv-experten, Frode Scheie.

Serbien arrangerar för andra året i rad ett internationellt mästerskap i damhandboll. Ett land som är med för andra gången i dessa sammanhang är Paraguay. Sydamerikanskorna hade det tufft i går mot Spanien, som tog brons i London-OS.

Man lyckades inte överlista Silvia Navarro en enda gång under den första halvleken. Det dröjde tills klockan hade tickat fram till 32.14 innan Ana Acuna kunde göra Paraguays första mål och reducera ställningen till 1-15.

”Luften gick ur Spanien”

– När målet kom gick luften lite ur Spanien, säger tv-experten, Frode Scheie, enligt TV2.

Paraguay fick igång sin offensiv lite bättre och gjorde nio mål i den andra halvleken. Men laget var aldrig nära att hota sina motståndare. Spanien vann matchen med 29-9.

På ett sätt var detta, den långa måltorkan till trots, ett fall framåt. Tidigare under turneringen förlorade Paraguay med hela 6-40 mot Polen, som slog ut Sverige i kvalet.