Julio Baptista avgjorde prestigemötet med matchens enda mål.

Real Madrid 41.

Barcelona 34.

Så ser tabelltoppen i Spanien ut efter El clásico-mötet mellan de båda giganterna på Camp Nou.

Julio Baptista avgjorde matchen mot Barcelona och tack vare skalpen gjorde Real ett ruggigt ryck i ligan.

Med tio minuter kvar av första halvlek sågade sig Baptista och van Nistelrooy igenom ett passivt Barça-försvar. van Nistelrooys sista skarvning till brassen var fenomenal och avslutet höll minst lika hög klass. Baptista tryckte upp 1-0 i Valdéz vänstra kryss.

Ronaldiho låg bakom det mesta i anfallsväg för Barça i den första halvleken. Brassen hade också lagets bästa chans när han drog till direkt på ett inspel från höger men Casillas styrde undan.

I andra halvlek dödade Real tid på ett effektivt sätt genom byten och många spelavbrott. Barcelona ägde mycket boll men hade märkbart svårt att skaka fram några farliga chanser.

Avsaknaden av Lionel Messi var tydlig och i andra halvlek försvann Ronaldinho ur matchen helt. Thierry Henry fick inte ens hoppa in. I stället var det ynglingarna Giovanni och Bojan Krkic som skapade mest – utan att för den delen få in bollen.

Reals blytunga seger betyder att laget toppar den spanska ligan – nu med sju poäng till godo till tvåan Barça.