Ola Fredricson, till vänster, var inte imponerad av det norska bandylandslaget.

Vill du höra en rolig Norge-historia från bandy-VM?

Varsågod:

Sverige vann den andra gruppspelsmatchen med hela 11-0.

Sverige inledde VM i Kazakstan med att besegra Finland med hela 12-0 på Medeo-stadion i Almaty. Det blev tvåsiffrigt även under måndagen, då Norge stod för det som i normala fall kallas motståndet.

Målfesten inleddes redan efter 55 sekunders spel, då Daniel Berlin dundrade in en hörna.

Efter tolv minuter var ställningen 3-0, och matchen avgjord.

Sverige – som gick till pausvila med en 6-0-ledning – behövde bara spela av den andra halvleken, som påminde om ett lugnt träningspass.

”Norge, åk hem”

Förre landslagsstjärnan Ola Fredricson, som i vinter har fungerat som expertkommentator på TV4, var inte imponerad av norrmännen.

– Pinsamt att se. Norge, åk hem, skriver han på Facebook.

Målvakten Anders Svensson, som ersatte Andreas Bergwall, räddade två straffar men hade i övrigt ingenting att göra.

– Vi visste att vi skulle vinna den här matchen om vi gick in med lite energi. Det är inte så mycket att mäta sig med, men det är klart att det är roligt att göra mål, säger femmålsskytten Christian Mickelsson till TV10.

Tidigare under måndagen möttes Ryssland och Finland i gruppspelet.

Ryssarna, som är regerande världsmästare, vann med uddamålet, 5-4.